BCR Open RomaniaVictor Hanescu a reusit azi calificarea in finala BCR Open pentru prima data, (reusind si prima finala in cariera in acelasi timp) completand astfel o revenire spectaculoasa in prima suta a clasamentului ATP incepand de luni daca va castiga si titlul.
Intr-un meci dominat de presupusa accidentare a lui Monfils dar apoi de comportamentul sau care a frizat nesportivitatea, Hanescu si-a pastrat cumpatul si a incheiat conturile cu un sec 6-2, 6-3 si va juca maine de la ora 17 impotriva lui Gilles Simon (favorit 6) cel care a trecut intr-un meci superb de Carlos Berlocq (6-7(4), 6-2, 6-3). O cronica ATP aici.

Proba de dublu si-a stabilit castigatorii: Oliver MARACH si Michal MERTINAK au trecut de Martin GARCIA / Sebastian PRIETO cu un simetric 7-6, 7-6 intr-un meci dominat de echilibru si schimburi de mingii foarte spectaculoase…

A, si da, din categoria ‘mami, mi-a aparut poza in ziar‘ :), in spatele lui Popescu sunt eu (citind interesat editia speciala Capital) si la stanga mea Iulia….

P.S. Finala lui Hane de maine o puteti vedea si pe un televizor cu plasma daca nu veniti cu mine la arenele BNR….