BCR Open RomaniaZi frumoasa pentru tenis (respectiv privit tenis in cazul meu), iar la Arenele BNR din Bucuresti turneul BCR Open Romania si-a desemnat semifinalistii.

  • In primul sfert, Gael Monfils s-a utilizat exact atat cat a avut nevoie pentru a-l invinge pe compatriotul sau Marc Gicquel (6-4, 6-2). Monfils si-a dominat adversarul mai ales la capitolul experienta, pentru ca din punct de vedere tehnic Gicquel nu a stat rau deloc.
  • Victor Hanescu si-a jucat sansa in meciul 2 impotriva lui Potito Starace (invingatorul lui Pavel de ieri) si a provocat o foarte placuta surpriza, trecand in doua seturi (7-6, 7-5) de itialian, egalandu-si astfel cea mai buna performanta la turneul bucurestean. Semne tare bune de revenire pentru Victor. Cu putina constanta in joc va reveni in Top40 mondial si chiar mai sus…..
  • Gilles Simon a trecut relativ usor de una din surprizele turneului, americanul Hugo Armando (toata lumea in tribune ii spunea Jose Armando :D). Un sec 6-4, 6-2 care nu arata chiar exact echibrul de forte din teren, meciul fiind mai strans. Experienta francezului insa a facut diferenta in 2-3 momente decisive.
  • Ultimul meci (parte in nocturna) i-a adus fata in fata pe Carlos Berlocq si Yuri Schukin primul impunandu-se cu 7-5, 6-3 la finalul unui meci echilirat si spectaculos, in care Schukin a impresionat printr-un forehand foarte bun. Rusul e un jucator de urmarit….

Maine, finala la dublu si semifinale la simplu, dar capul de afis pe departe este meciul Hanescu – Monfils pentru un loc in finala….si pentru destindere un demonstrativ la care participa Ilie Nastase, Mansour Bahrani, Adrian Ilie si Dan Petrescu…

Blogvertising: Daca dupa atata miscare de la tenis va este foame, poate va trebuie un aragaz….