In caz ca nu ati citit ziarele / nu ati urmarit stirile TV / nu intrati pe site-uri (mai greu 😉 ) avem un nou caz de hacker roman in atentia lumii. Trecand peste aspectele tragi-comice ale modului in care unele canale media au relatat intamplarea (de la hacker roman care a spart codurile calculatoareunor agentii americane (ce-s alea coduri oameni buni), si exemplele pot continua), e de remarcat ca o astfel de stire e din nou in atentia multor site-uri si publicatii din afara, reusind probabil inca o data sa improspateze imaginea IT-ului romanesc ca fiind dominat de hackeri.

Se aude despre pedepse grele ce-l pasc pe respectiv, eu unul indraznesc sa cred ca dupa ce lucrurile se vor calma, omul nostru va pleca undeva la ‘inchisoare’ in America lucrand pentru agentiile guvernamentale de acolo, protejand sau cautand informatii vitale pentru americani….

PS. Partea cea mai draguta: “ Lucian Luca, doctor conferentiar in cadrul Universitatii Tibiscus din Timisoara l-a avut pe Victor Faur student la orele sale.

“Nu era un student dintre cei buni. A facut primii doi ani de facultate la noi apoi s-a transferat la Arad”, spune profesorul Luca. (HotNews.ro)”. Ca sa vedeti cat de bine pregatiti sunt cei din invatamantul romanesc si cat de repede reusesc sa depisteze oamenii inteligenti