Din EVZ.ro citire, toata lumea pare sa fie optimista la inceput de an in legatura cu publicitatea si cresterea industriei in 2007… estimandu-se o piata de pana in 10 mil. EUR, ceea ce nu e rau daca se adevereste.

Ce cred eu ca va influenta piata in mod decisiv: proiectul BRAT de masurare al audientei care daca devine realitate va scutura piata asa cum s-a intamplat si in presa scrisa, si va aduce un (maaare) plus de credibilitate.

De asemenea, poate si IAB va avea un cuvant de spus in legatura cu actiunea de curatare si credibilizare a .ro-ului; dar pentru ca veni vorba de IAB, oare ce se mai intampla si in ce stadiu se afla primele initiative ale acestuia? Stie cineva?

Si…. ca sa fiu carcotas putin azi, din toata basculanta de noroi aruncata in 2006 intre firme si persoane importante din piata 🙂 ce s-a ales? Avem vreun proces pe rol? Avem vreun rezultat final sau in cele din urma miza infiintarii IAB a fost de fapt la radacina problemei, asa cum am spus si eu atunci, ca multi altii dealtfel?