O initiativa care imi place si care cred ca poate fi de real succes e anuntata de Manafu astazi si sper ca dintre voi sa fie cat mai multi sustinatori. Detalii pe blog dar si mai jos

Cum se desfasoara?
Oricine poate veni cu o idee. O sa fac un eveniment complet gratuit in care orice pasionat va putea veni cu o propunere de proiect. Are 1 minut sa convinga sala ca merita facut.

Dupa doua runde de votari democratice, sunt alese 3-4 proiecte, iar participantii pot alege in ce echipe vor sa lucreze pe aceste idei. Inca o data spun, nu se ofera nimic altceva decat un cadru pentru a lucra organizat pe un proiect.

Unde sunt mai multe informatii?
Stiu, suntem un pic in intarziere cu anuntarea NetCamp, insa imi propun sa recuperez pe parcurs. Astazi ne-am propus sa actualizam site-ul NetCamp si sa lansam Launch48Romania. Pana atunci, va invit pe www.launch48.com.

Cine se poate implica?
Oricine! Avem locuri in organizare pentru oricine: oameni de business, designeri, dezvoltatori, oameni de marketing si PR. Vom avea mentori care vor sfatui si un board care va verifica amanuntit punerea ideilor in aplicare.