Si anume sa constati ca un tanar intelectual nu se regaseste in tara lui, ca nu mai crede ca poate schimba ceva. Si mai grav este ca multi dintre noi gandim la fel, din motive intemeiate

Am intrat intr-un partid, m-am expus prin asta batjocurii prietenilor. Partidul nu era unul cotat. Nu am vrut unul cotat pentru ca mi se parea de porc sa intru in ceva care a fost macar odata la guvernare. Asa ca am intrat intr-un partid de gherle, unde am zis eu ca o sa lupt ca un semizeu antic pentru valori, legi mai drepte alea alea. M-am izbit de un zid, de clasa politica, care oriunde, in orice partid, e la fel. Interes, masinatiune, totala lipsa de coloana vertebrala si traseisti. M-a durut in fund ca in sfarsit aveau si prietenii ceva sa isi bata joc de mine, am rabdat si am tacut, lasa mai, ca daca una din idei o fac trecuta, merita.

M-am retras cand dupa un an de zile, de nervi si extenuare, de showuri la nivel de conducere de Bucuresti, am inteles ca nu se vrea nimic altceva decat un os si niste bani. Si daca vrei si tu, trebuie sa taci , sa mangai labutele sefilor, sa zambesti, sa te prostituezi.

Brie rulz, nu doar pentru acest post….

PS: Sa va mai spun ca sentimentul asta de puterzire il am si eu cateodata cand ma uit prin online?