facem ceea ce ne pricepem cel mai bine prin blogsofera, vorbim ca se ne auzim

Mi-a placut ideea lui Ionut, era si este noua si originala. Faptul ca MarketOnline a castigat e un lucru cat se poate de neinsemnat pentru mine, e important ca cineva da niste bani care vor ajunge unde e nevoie de ei, iar blogurile capata ceva expunere media. Oricum celor de la MO le e mult mai folositoare imaginea pe care si-au facut-o ca si castigatori ai unei campanii bine mediatizate, decat reclamele afisate pe care trebuie sa le si plateasca pana la urma.

In timp ce Ionut anunta cele mai noi inscrieri in campanie, unul din cele mai vizitate bloguri de la noi se retrage, un uralele unora, in injuraturile altora (nu de alta dar in .ro cred ca ocupatia de troll e trecuta pana si in codul muncii :P)

Nu comentez motivele, probabil ca sunt intemeiate, si nici nu prea conteaza care sunt ele. Conteaza insa inconsecventa unia din cei mai importanti vectori de imagine ai blogosferei romanesti, inconsecventa care va insemna inca o data confirmarea parerii proaste de care ‘se bucura’ blogurile din Romania. Una zicem, alta facem, seamana mult cu o intalnire a Ligii Studentilor de pe la vreo universitate obscura din provincie unde se tin sedintele pe terasa cu berea in fata…..

Si acuma sa vedem cat de tare il injuram pe Mandruta care ne spunea odata ca suntem bloggeri pana ne gasim o slujba??
Cu ce-l combatem?
Sau nu-l mai combatem?
Ne-am impacat cu el?
Sau poate dupa ora 17, cand iesim de la munca?…