Mircea Scarlatescu

mircea_scarlatescu
Nascut prin 1980 (August) sunt un Leu si mi se spune ca mi se potriveste) in Ploiesti. Prin online de prin 2003.

Am cunoscut calculatorul pe la vreo 11 – 12 ani (traiasca HC-urile de la ICE Felix Bucuresti) si de atunci numai asta am in cap. Am facut clasele primare la Campulung (ce dor imi e de aerul curat de acolo), scoala in Ploiesti, am fost coleg de liceu si chiar de clasa cu Vivi iar dupa clasa a 12-a m-am mutat cu arme si bagaje la facultate in Bucuresti (normal, Automatica si Calculatoare).

Iin 2003 impreuna cu Iulia (sotia mea acum), Alex Baciu si Tudor Panturu am infiintat FYB Romania. Toamna lui 2006 a insemnat pentru noi castigarea competitiei WebPromo – Corporate la festivalul Internetics, dar a marcat si intrarea pe piata romaneasca de online pe care pana atunci o consideram nesemnificativa.

www.123Flori.ro (fostul FloriLaBucuresti.ro), a devenit al doi-lea core busines la final de 2008 (dupa lansarea din Februarie 2007), fiind un magazin online de buchete si aranjamente florale.
Din 2009 avem printre actionarii nostri pe Alexandre Almajeanu si Alexis Bonte care au achizitionat un pachet minoritar din magazinul online.
In Iulie 2009 am achizitionat SaraFlowers.ro pentru a completa serviciile de livrari de flori cu o puternica componenta B2B si organizari de evenimente.

Despre alte business-uri online, evident ca nu ma voi opri aici 😉
Despre cum ma vad altii, o idee din rezultatele testului ‘Johari Window’, pe LinkedIn gasiti si un profil standardizat…

In rest, cu si despre mine… history in the making…..
Aparitii media | Contactati-ma