Zilele BizZilele Biz au gazduit ieri conferintele dedicate zonei IT&C, alaturi de competitia 11 Minute.

La conferinte am regasit oameni deosebit de interesanti (va dau doar un nume, George Haber), si s-au regasit idei destul de interesante atat pentur antreprenori cu experienta dar si pentur new commers, (iar discutiile au fost exceptional de bine moderate de Ondrej Bartos).

11 minute, manifestare dedicata prezentarii si sustinerii de proiecte online, a fost fara indoiala cel mai important moment al zilei, asteptat cu interes de toata lumea prezenta la conferinte si cu emotii de noi, cei care am prezentat.
Vladimir Oane a impresionat pe toata lumea cu ideea dezvoltata de Metromind (Big Bang) (a obtinut si cele mai multe nominalizari deci well done 😉 ), si ma bucur sa spun ca prezentarea sustinuta de mine cu Imobiliare-Rezidentiale.ro a avut un impact pozitiv, fiind apreciata de toata lumea, chiar si cei interesati in afaceri online aflate deja la un nivel international (aveti rabdare oameni buni, ajungem si acolo la voi 😉 ).

Una peste alta, o experienta extrem de reusita, iar 11 minute e de retinut pentru toti cei care doresc sa-si prezinte ideile si ambitiile in zona IT&C.