Via Spinu.ro, fratele lui Viorel are o initiativa tare interesanta menita sa le faca Sarbatorile putin mai frumoase celor care nu au norocul nostru.
Poate nu va lasa nici pe voi indiferenti

Buna ziua, ma numesc Dragos Madalin Spanu si sunt student la Facultatea de Eletronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul UPB.

Anul trecut, de Craciun, impreuna cu colegii de liceu,am organizat o actiune umanitara la azilul de batrani de la Mironesti, singurul din judetul Giurgiu. Am strans in jur de 9 milioane, suma rezonabila, dar infima luand in considerare ca la acel azil sunt aproximativ 80 de batrani. De acesti bani am cumparat ulei, cozonaci, portocale, banane, si alte alimente pe care le-am impartit batranilor.

Anul acesta am dori sa repetam actiunea, poate chiar sa o facem de o amploare mai larga. De aceea, fac apel toti cei care doresc sa ne ajute in actiunea noastra cu bani, produse sau chiar cu o vorba buna sau un sfat. Realizez ca nu am credibilitate in fata dumneavoastra, nu sunt patronul vreunui ONG cu nume pompos, nici angajatul vreunei mari organizatii umanitare, sunt un simplu om care doreste sa aduca un zambet pe buzele unor batrani amarati cu ocazia Craciunului. Cei care doresc, ne pot insoti in ziua in care mergem la azil pentru a se convinge ca nu este o inselatorie sau pot trimite poze. Ma puteti contacta la adresa de mail : s_dragos_16 [at] yahoo [dot] com .

Inainte sa inchei, va mai spun un singur lucru care mi-a ramas intiparit in minte, anul trecut m-am interesat care urma sa fie meniul batranilor in ziua de Craciun si am aflat… ciorba de mazare si mancare de cartofi…

Cu stima,

Dragos Madalin Spanu