Imobiliare RezidentialePentru ca Imobiliare-Rezidentiale.ro a atras un numar mare de opinii si mesaje venite catre noi, si pentru ca nu putini au fost cei care ne-au atras atentia asupra unor lucruri care puteau sa functioneze mai bine, iata ca venim incepand de azi (oficial, am fost in teste de cateva zile) cu o noua varianta a hartii Bucurestiului, care a devenit o harta a blocurilor noi si cu pagina de cautare a apartamentelor noi.

Deci, harta blocurilor noi din Bucuresti va ofera posibilitatea de a vedea unde si cum sunt asezate ansamblurile rezidentiale la nivelul Bucurestiului. Aveti lista ansamblurilor inregistrate la noi, precum si punctele de interes care sunt inregistrate in baza noastra de date disponibile pentru selectare.

Sectiunea pentru cautarea de apartamente noi va ofera un tool de cautare si flitrare dupa preturi si suprafete, etaj, etc. din ofertele ansamblurilor rezidentiale. Va aducem astfel in atentie lucrurile care va intereseaza cel mai mult intr-o cautare, scutindu-va de discursul de PR prezent in ofertele agentiilor.

Pentru ambele sectiuni astept feedback (pozitiv sau negativ) pentru ca si din ideile si nevoile voastre am realizat si aceste update-uri. Vali deja mi-a transmis o lista de lucruri la care se asteapta dintr-un astfel de site, si sunt trecute pe lista noilor imbunatatiri deja πŸ˜‰