Via ZF aflam de planurile marete ale Ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu. Ministru intr-un Guvern care are nevoie de si mai multi bani la buget, cheltuiti numai ei stiu cum sau cat de ineficient.
Cota unica a fost printre putinele lucruri decente care s-au intamplat in ultimii 20 de ani pe la noi. Am dat semne ca de la un aparat de Stat mult prea de stanga incercam sa ne “centram” putin. Noroc ca doua guverne consecutive ce se intituleaza de dreapta reusesc sa ne dea inapoi 10-15 ani facand uitata si cresterea timida de acum 3-4 ani.

Nota: Nimeni nu neaga perioada neagra prin care trece economia mondiala si faptul ca Romania nu poate face exceptie. Dar banii putin pe care-i avem ar putea fi cheltuiti cu cap. Astfel, mi se pare inexplicabil cum nu sunt bani de autostrazi sau cai ferate dar sunt bani ca podul de la Ciolpani de pe DN1 sa intre in reperatie an de an, cum A1 are mereu portiuni ce se repara desi a fost refacuta de nu nici nu mai stiu de cate ori, cum centura Ploiesti inca nu e gata dar deja portiuni din ea se repara (si sensuri giratorii facute acum 1 an se refac) sau cum pasajul Basarab mananca milioane de Euro an de an dar nu e gata nici acum si sansele sa-l vedem gata in 2010 eu cred ca sunt nule.

Intrebare (retorica): Ma intreb daca domnul Vladescu stie acum sa foloseasca Excelul si mai ales daca-i ajuta la ceva.