Interesanta idee,
as minti sa spun ca m-am gandit la asta inainte mai ales ca de multe ori am vazut si in alte tari steagul national in tot felul de nuante pe diverse materiale. Dar e de reflectat daca nu cumva vrem sa schimbam ceva

Avem o ţară şi-un steag. Pe care stau aliniate mai multe culori. Teoretic, trei: roşu, galben şi albastru (definite vag prin lege ca „albastru-cobalt”, „galben-crom” şi „roşu-vermion”). Practic însă, fiecare steag tipărit poartă pe el alte trei culori, pentru că fiecare producător, art director sau web designer alege singur care roşu, care galben şi care albastru să fie aşezat pe steag.

Campania „Un singur steag” îşi propune să atragă atenţia asupra faptului că în acest moment România are ‘nşpe mii de steaguri în loc de unul singur şi cere ajutorul celor care lucrează în comunicare, al bloggerilor, ziariştilor, politicienilor şi al tuturor celor cărora încă le mai pasă, pentru a „repara” steagul tricolor.

Initatorii spera sa corecteze problema, www.unsingursteag.ro este platforma de comunicare. Interesant realizata, ideea din spate ar trebui macar sa nasca niste discutii.
De urmarit