Stiti vorba aceea “Romania e o tara frumoasa, pacat ca e si locuita?”

Oricand ajungi sa te plimbi pe la noi vei descoperi noi si noi locuri superbe, (oriunde mergi in Romania, nu trebuie sa cauti mult), totul este sa nu intri prea mult in contact cu cei de acolo … 🙂 (si asta e valabil oriunde mergi…) .

Tusnad e un foarte bun exemplu de zona superba, foarte slab exploatata de romani. O statiune foarte linistita, cu potential enorm in turism si tratament, dar cunoscuta acum doar de pensionari si cei ce ajung pe acolo mai mult sau mai putin din intamplare.

Si ca orice lucru bun, romanul trebuie sa faca ceva sa-l strice. Exemplu: Se da o gara mica (Tusnad) si linie cu un singur fir. Se mai da un marfar care are o diagrama de traseu facuta astfel incat trebuie sa stea in gara noastra mica timp de o ora si jumatate. Se mai da o trecere la nivel in apropierea garii, care evident se va bloca pe tot timpul cat sta marfarul in gara si cativa nefericiti vor sta in dreptul ei cam doua ore pana sa poate trece… (vor incerca eventual sa intre online cu Zapp… dar nu vor avea semnal 😉 ) Multumiri CFR Marfa, CFR….

Tusnad si Zapp Online nu sunt prieteni.... Tusnad si Zapp Online nu sunt prieteni....
Un lucru e cert insa , daca ajungi la Tusnad, vei dori sa revi aici. Imaginile de mai jos sunt dovada pentru asa ceva

Tusnad Tusnad, dimineata de August 2006