Intr-o discutie cu administratorul cladirii de birouri unde suntem acum…

Acasa vecinii mei au de la doua masini in sus. Deci…. le merge bine. Eu nu am masina, sunt sarac. Voi cate masini aveti?

Nu ‘ce cifra de afaceri aveti?’, nu ‘cati clienti aveti?’, nu ‘ce perspective aveti?’. Nu, doar ‘cate masini aveti?’….
Cuvintele de mai sus arata mai mult decat zeci de campanii de marketing si investitii in imagine de ce piata auto de la noi a crescut expoziv. De ce nu mai gasesti locuri de parcare in Bucuresti si de ce sunt sute de masini de vanzare in toate intersectiile din Bucuresti in noua situatie economica.
Pentru ca tot ce am inteles noi din democratie este ca valoarea sta in caii putere. Nu in initiative, curaj, educatie sau altceva. Doar in cai putere. Preferabil peste 3-400 impartiti intre minim 2 masini. Stiu, e o generalizare, marea majoritate dintre voi cei care cititi asta nu va incadrati in aceasta categorie, dar, pe bune, suntem cu adevarat minoritari (bonus: catre majoritatea ‘opusa’ incercam noi sa vindem servicii online, multa bafta ne doresc 🙂 )

Si da, sper ‘sa ne doara’ criza asta si sa intelegem ceva din ea peste cativa ani. Cei ce vom reusi vom merge cu masina pe strazi mai libere in Romania….