Tenis 4.0 are deja mai multi amatori decat ma asteptam, asta e semn bun, inseamna ca lumea are chef de tenis si vom avea un turneu interesant.

  • La simplu, avem 48 de participanti care au confirmat prezenta la simplu. Deci urmatorii inscrisi, in ordine sunt rezerve la cei ce sunt deja confirmati. Risc sa supar 1-2 oameni, dar nu poti multumi pe toata lumea
  • Organizam 8 grupe de cate 6 participanti. Maine sau vineri anuntam si capii de serie pentru grupe (e mai corect asa, desi au fost si voci impotriva). Tragerea la sorti o facem duminica, 21 Septembrie. Astept propuneri pentru locul unde doriti sa ne intalnim pentru tragerea la sorti.
  • Propun ca termenul de incheiere al meciurilor din grupa sa fie de 3 saptamani, deci 22 Septembrie – 12 Octombrie, si pana duminica stabilim si termenele limita pentru fazele eliminatorii. Au fost voci care au cerut mai putin, dar realist vorbind in doua saptamani nu se pot juca 5 meciuri de cate toti participantii. In 3 saptamani sunt sanse ceva mai mari. V-as ruga ca daca nu puteti face fata acestui ritm sa anuntati pana duminica, pentru a fi inlocuiti in turneu. As mentiona ca nu voi accepta prelungirea termenului de joc dupa data limita.
  • Regulamentul ramane valabil cel de la 3.0 (nu de alta dar Adi a facut un super regulament pentru 3.0), decat daca aveti modificari importante de propus, va astept, pana Sambata inclusiv. Pentru cei ce vin aici prima data, regulamentul este aici

Anunt oficial si organizarea turneului de dublu tenis 4.0, deci va rog sa-mi confirmati echipele in care doriti sa evoluati. Nu pot sa impun, dar ar fi interesant daca echipele ar fi cat de cat echilibrate, deci jucatori foarte buni cu cei medii. Asta insa decideti voi. Astept echipele fie in comentarii aici fie pe mail (2-3 sunt deja confirmate). Prezenta nu este obligatorie la amblele turnee. Functie de cate echipe sunt inscrise vedem cate grupe organizam (daca nu cumva facem eliminatoriu direct). Din nou va rog atentie la cate meciuri puteti juca, nu va inscrieti si la dublu daca nu aveti timp de meciuri, e un program destul de incarcat.

Va astept cu comentarii si idei, multumesc inca de pe acum de participare 🙂