Toata lumea rade (asa, mai cu amaraciune) de teapa pe care aproape ca ne-au dat-o organizatorii concertului AC/DC in Romania.
Trecand peste faptul ca este incredibil cum au reusit sa prosteasca atata lume din zona organizarii de spectacole (dar daca stai sa te gandesti ce se organizeaza la noi e usor sa iti dai seama ce si cum), mie mi se pare remarcabila prezenta online de o zi si jumatate a acestui concert fantoma (site-ul arata acum… putin altfel. Google Cache va poate ajuta putin).
Am intrat luni pe site-ul www.bucharestrockarena.ro si era facut absolut perfect. De la informatii despre bilete, la cum ajung acolo cu puncte de legatura din Bucuresti, din tara, din gari si aeroporturi, zona media si tot tacamul. Pur si simplu tot ce e nevoie, in 2-3 click-uri.
Azi am stat sa compar cu alte site-uri de evenimente care chiar s-au organizat la noi (sau sunt in curs de organizare). Si mi-a venit sa rad. Tot amar.

PS. Va place site-ul concertului Madonna in Romania? Cum, nu-l gasiti? Seama cu cel al concertului Rolling Stones de anul trecut parca…..