Start&Grow 2014Daca sunteti antreprenori sau aveti legatura cu zona de business si antreprenoriat stiti despre startups.ro (iar daca nu stiti aruncati repede o privire, materialele de acolo merita)
Initiativa acestora numita Start&Grow este inca o sansa pentru antreprenorii aflati inca la inceput de drum in a-si gasi mentori, contacte, finantari si investitori pentru a creste. In 2014 Daniel, Cristina si echipa lor entuziasta strang impreuna o serie de oameni cu experienta ce va pot da un autor foarte important in primii ani de activitate iar incepand de astazi puteti sa va inscrieti in program uramnd a face parte din lista de preselectie. Pentru cei interesati, cateva informatii direct de la sursa:

Ce fel de antreprenori cautam?
Vor avea prioritate in program antreprenorii cu minim 1 – 2 ani de experienta de business, precum si managerii cu minim 3 ani de activitate, care au deja o afacere sau vor sa inceapa un business. Experienta profesionala nu trebuie sa fie neaparat in acelasi domeniu cu afacerea lansata. Tinem cont (intr-o pondere semnificativa, dar nu eliminatorie) si de background-ul profesional, de studii si participari la cursuri, traininguri si workshop-uri relevante, pasiuni sau hobby-uri legate de domeniul ales. Selectam doar persoane care dau dovada de profesionalism si respectarea principiilor de etica in afaceri.
Ce fel de afaceri cautam?
Avem in vedere 6 domenii de activitate: Tehnologie, Agribusiness, Productie, Servicii, Green Business, Inventica…dar suntem deschisi si catre afacerile din alte domenii. Ideal ar fi ca business-ul sa aiba o vechime de cel putin un an. Planul de afaceri nu este obligatoriu, insa reprezinta un avantaj pentru cei care il au. Ceea ce trebuie neaparat sa existe este un model coerent si bine pus la punct de generare de venituri. Vor avea prioritate afacerile care au la baza idei, concepte si abordari inovative (fara sa fie un criteriu eliminatoiu).
Ce vrem de la cei care se inscriu in program?
Mentoringul si know-how-ul de business sunt oferite gratuit, dar finantarea se acorda in schimbul unui procent minoritar din companie (negociat direct cu investitorul).

Detalii, inscrieri, de urmarit: www.startups.ro/startandgrow/