S-a mai terminat o editie de Internetics cu plusuri si cu minusuri, si evident cu multe comentarii pro si contra.

In primul rand trebuie sa ma si laud putin :),
Am castigat cu www.fyb.ro la sectiunea WebPromo – Corporate !

Fit Your Business : www.FYB.ro

Acuma ca m-am aruncat in gura lupului pentru critici si comentarii… hai sa vorbim despre Internetics: nu a fost o organizare stralucita, eu nici macar nu am primit invitatiile pentru agentia mea si nu sunt singurul. Culmea, am castigat dar nu am fost la premiere…. Deci se poate mult mai bine.

Promovarea evenimentului mi s-a parut apatica, daca nu stiam ca trebuie sa fie in aceasta perioada… cam greu sa aud de el. Se incadreaza in tendinta de blazare a agentiilor de prin Romania, care se cred din ce in ce mai importante, mult prea importante pentru a raspunde nevoilor imediate ale clientilor, de orice factura ar fi ei. Incercati sa contactati o agentie “mare” de la noi fara sa veniti cu cine stie ce buget si veti vedea rezultatul….
Despre continut si concurenti, se poate vorbi pret de ore bune… fara vreo concluzie finala. Eu cred ca ilustreaza bine faptul ca inca in web-ul romanesc ne place facem site-uri pur de prezentare care sa “ia ochii” fara sa-ti ofere informatia repede. Multe Flash-uri, animatii complicate, multe site-uri care nu spun nimic dar fac asta in 1000 de culori, etc. Sunt adeptul Google in web design, simplu, repede si fara sa sperii un vizitator. Informatia trebuie sa ramana primordiala pe orice site, fie el si de prezentare. Si evident ca nu detin adevarul absolut 🙂

In general, Internetics trebuie sa existe pentru ca avem nevoie de o competite care sa ne atate putin, sa starneasca concurenta. Se poate mult mai bine, dar se poate nici sa nu existe, si atunci nu ar fi de bine.