Ma intreaba Sorin unde as duce un turist strain pentru a-si face o idee despre Romania;
Ar fi multe locuri, cam greu sa aleg doar 5, dar hai sa incercam

  1. Pe Valea Prahovei, sa vada ce natura superba ne inconjoara dar cum nu avem inca minte si o distrugem, si ca sa vada si parte din ‘jmecherasii’ de care ne-am cam saturat.
  2. La Tusnad, ca sa vada ce inseamna natura in toata splendoarea ei, fara sa fie inca afectata de om prea mult
  3. In zona Colibasi si apoi spre Campulung, sa vada ca strainii pot face treaba excelenta aici, si pot sa faca lucruri de care vorbeste toata Europa. I-as duce si cu ‘loganitul’ meu, sa vada rezultatul la munca. Nu stiu cum i-as explica starea drumurilor insa….
  4. In Transilvania, Ardeal (Mures, Sighisoara, Cluj, etc.) sa vada ce inseamna civilizatia romaneasca, si mai ales sa vada ca maghiarii si romanii traiesc bine impreuna, spre deosebire de liderii lor care au mici probleme…
  5. In Bucuresti, sa stea peste o ora in trafic de la aeroport, dar sa vada unul dintre cele mai contrastante orase pe care le stiu, cu multe bune si rele….

Mai departe unui om special, pentru care acest week-end este ultimul din Romania pentru ceva timp de acum incolo… Cristi, ce le-ai arata? Si mai important, ce-mi vei arata cand vin pe la tine 😀 de pe 25 incolo ?