FYB a inceput ca o afacere de garaj pornita de 4 studenti entuziasti in 2003, cu 3 calculatoare :). De aici in peste 4 ani au urmat urcusuri si coborasuri, bucurii si nereusite.

2007 a fost insa fara indoiala cel mai important dintre cei 4, dar si cel mai involburat in acelasi timp. Astfel, am lansat proiecte peste proiecte, am avut intiative peste initiative, si am (re)lansat si proiectele proprii pentru piata romaneasca, convinsi fiind ca a venit vremea si pentru .ro (la un an distanta de cand am luat aceasta decizie, sunt convins ca a fost una corecta, desi munca necesara a fost uneori subestimata)

Daca pentru export am dezvoltat si lansat proiecte care mai de care mai interesante, incepand cu simulari online ale bursei pentru Australia si continuand cu o suita de site-uri de turism realizate pentru clienti din Marea Britanie (rezervari de hoteluri in zona marilor arene sportive, in zona statiilor de metrou din Londra sau Paris) sau cu techcrunched-ul Rondee.com, pentru piata .ro am lansat colaborari de care suntem cu adevarat mandri: Institutul pentru Politici Publice (Cum Muncesc Parlamentarii) sau USM (NewsTime) sunt doar doua exemple aici.
Evident, Imobiliare-Rezidentiale, FloriLaBucuresti si Termopane sunt cele mai importante realizari ale acestui an, atat ca nivel al volumului de munca dar si al implicarii… emotionale. 3 proiecte pe zone cu destula concurenta, dar pentru care vad in continuare un potential enorm (confirmat de intalniri si discutii cu oameni care stiu cu ce se mananca online-ul, si carora le multumesc pentru incredere)

2007 a fost insa fara indoiala si anul unor dezamagiri profesionale si chiar insuccese. De la inchiderea celui mai important site la care am lucrat in 2006 datorita neintelegerilor dintre investitori si pana la plecari din echipa, au existat multe momente de cumpana, pentru care insa am trecut, si din care am invatat.

Una peste alta insa, 2007 pentru FitYourBusiness Romania este anul acumularii de experienta pe toate planurile, si pune o baza foarte sanatoasa pentru un an 2008 de la care asteptam extrem de multe. Iar daca Sorin vede 2008 in online ca fiind furtunos (iar Orlando interesant), eu unul vad 2008 pentru noi ca fiind extrem de provocator. Fiti cu ochii pe noi si veti vedea ce si cum, o sa va surprindem 😉