Videomaxpus azi hotarat de Vlad.
Am fost client Videomax intai acum vreo 2 ani de zile cand serviciul mi-a lasat o impresie buna. Era mai mic, la inceput, si cu un client service ok, abonamente pentru toate gusturile si buzunarele. Plus ca DVD-urile nu erau atat de uzate.
Episodul 2 a venit la inceputul acestui an, cand cererea prea mare sufoca sistemul, erau prea putine DVD-uri disponibile pentru filme de sucees, plus ca abonamentele nu mai erau atat de diversificate, plateam prea mult pentru cat puteam urmari.

Din cate am vazut eu, Videomax e exemplul perfect de afacere buna care moare strivita de propriul succes. E un pericol care la un moment dat paste fiecare afacere mica sau mijlocie. Daca ai trecut de aceasta etapa ai cu adevarat un business….
Mai multe detalii poate imi va da Vlad la o bere odata ;)…. pana atunci, bye bye Videomax.

Actualizare: Cateva detalii interesante ale lui Vlad in DailyBusiness:

Compania a operat cu un model de business mixt, online-offline, si a renuntat in aceasta vara la serviciile de inchirieri de filme, pastrandu-le doar pe cele de vanzare.
….
Au fost si cateva greseli pe care mi le asum 100%. Cea mai mare dintre ele a fost includererea modelului offline in acest business, prin deschiderea de magazine, cum au fost si francizele Videomax din Romania”, a spus Stan.

Si inca un articol, de data aceasta in ZF