Pornind de aici si de la

Cred ca Launch48 este cel mai avansat eveniment dedicat antreprenorilor online facut vreodata in Romania, insa daca exista un gand serios de a lansa sau continua un proiect, atunci omul sau echipa ar trebui sa mearga la un Mini SeedCamp.

as vrea sa va recomand, la inceput de 2010, sa nu cautati doar sa schimbati lumea si sa faceti noul Google pe la toate SeedCamp-urile, ci mai intai sa schimbati propria lume. Incercati sa faceti proiecte care sunt viabile in .ro, faceti magazine online, faceti servicii B2B aplicate bine pentru firmele romanesti, faceti ce vreti voi, dar faceti proiecte care aduc bani, care va dezvolta ca oameni de afaceri si va schimba modul in care ganditi. Pentru ca altfel, s-ar putea sa dupa cativa ani in care schimbati lumea sa aflati ca de fapt nu are nimeni habar de voi si mai ales nu aveti nici un ban ramas dupa schimbarea asta, chit ca v-ati batut pe umar cu greii online-ului mondial la vreo conferinta in care s-au facut ca va sustin (nu, nu sunt suparat pe nimeni 😉 ).
De prea multe ori ceea ce lumea uita sa va spuna este ca aproape mereu…. “overnight success usually takes 15 years”, chiar si la (Mini)SeedCamp.

In rest, numai de bine celor care scot capul in lume, incet-incet.