Sunt amandoua in Noiembrie si merita cam din toate punctele de vedere… incerpand cu cei ce vor vorbi acolo pana la contactele pe care vi le puteti face printre participanti sau speakeri (poate cel mai important) . Asadar pentru toti cei ce aveti legatura cu online-ul si antreprenoriatul va recomand, cronologic:

  • How-to-Web, un eveniment regional important aflat la a doua editie si cu o desfasurare de forte de notat. Fie si numai pentru faptul ca suntem si noi romanii in stare sa organizam asa ceva si merita sa dati pe acolo.
  • Netcamp e deja o traditie; stim deja cu totii conferintele pe care le face Manafu dar merita mentionata una din cele mai folositoare evenimente pentru cei aflati la inceput in ale business-ului. Cu un line-up de invidiat si cu experienta organizarilor anterioare… nu aveti de ce sa ratati.

Mentionez si ca ambele manifestari includ o competitie a startup-urilor asa ca daca vreti sa incepeti un business online va recomand sa va incercati puterile cu ambele ocazii, nu aveti decat de castigat.