Dupa ninsoarea de pe 2-3 Ianuarie 2008 am renuntat sa mai scot masina din parcare. Dupa ce am fost ilegalist pe 3 si am lasat masina pe banda 1 a Bulevardului Camil Resu (la peste 15 minute de mers de casa) pentru ca la intoarcerea in Bucuresti toata zona era inecata in zapada, am reusit sa gasesc un loc de parcare o saptamana mai tarziu in fata blocului, si am considerat ca e suficient pentru Ianuarie. Si nu stiu cand ma voi decide sa mai scot masina…

Intre noi fie vorba, dar atunci cand e vorba de Bucuresti si traficul lui, mai repede suport aglomeratia din trafic decat sa nu gasesc loc de parcare in zona unde trebuie sa ajung. Intre timp, se tot cumpara masini, se caseaza prea putine, si tot mai multa lume se muta in Bucuresti. Greu de spus cat de rau pot sa mai evolueze lucrurile, eu dau maxim 2 ani pana cand Bucurestiul se va bloca definitiv.

Dar fiindca e an electoral, deja Primaria se grabeste sa ne prezinte din nou planurile cu cele 30.000 de locuri de parcare ce se tot construiesc de ani de zile…(in acest reportaj aveti si un exemplu de parcare care e aproape gata in Sectorul 3, si dovada ca daca exista buna-vointa, se poate….)