Inca o dovada ca in Parlamentul Romaniei cretinismul este litera de lege….
Dupa ce in Decembrie a mai existat o tentativa, Comisia de invatamant din Senat a dat aviz negativ initiativei de dotare a elevilor cu laptopuri de 100USD, program in valoare totala de 700 de milioane de dolari (1,82 miliarde RON) pentru cinci milioane de aparate si infrastructura aferenta realizarii conexiunii wireless in Romania.

Desigur, sub motivatii idioate de gen ‘nu au copii ce sa faca cu el’ sau ‘avem deja programe de informatizare ale scolilor’ (da, se dau cateva calculatoare pe scoala, jumatate ajung pe la director sau la secretariate, ca au si ei nevoie) un proiect care ar ajuta mult copii din zone sarace ale Romaniei (zone care sunt gramada) este trantit pentru ca probabil sansele de a se face bani din comisioane si implementare ar fi mai mici.

Sa traiti bine!, iar de la mine pentru cei de acolo din marea Casa a Poporului, Florin Chilian – Suflete de sluga fara numar, fara numar, fara numar…..

Off-topic (?) In liceu, cand invatam despre revolutia de la 1821 profesoara de istorie pentru care am tot respectul si acum ne spunea ca pentru ea revolutia din 1989 a fost echivalentul celei din 1821, si ea inca asteapta echivalentul lui 1848…..
Acum, mai copt la minte, ii dau dreptate…. si inca cum…..