Incepand de la Sarbatori incoace am o noua pasiune, dimineata cand ajung la firma si seara cand ajung acasa, in mirificul sector 3.

Merg cu masina in fiecare zi, am devenit (relativ) imun la traficul infernal (un radio te ajuta cu asa ceva) dar …. cand sa ajungi la destinatie… lasa masina daca ai unde. Parcarea pentru mine este un nou sport, am inceput sa urc pe trotoare (stiu, nu e frumos, nu-mi place), sa caut gaurele cat de mici or fi in lantul de masini doar doar nu fac o parcare dubla care ar cam echivala cu sgarieturi si lovituri (daca nu cauciucuri taiate si altele).

Cumva problema asta s-a acutizat in ultimele 6 luni, si va continua sa se acutizeze avand in vedere numarul mare de masini vandute in Romania

Citesc astazi in Capital un articol interesant care ne spune ca vom avea NISTE parcari peste vreo 4-5 ani ceea ce se traduce probabil vreo 6 in realitate. Parcari care vor acoperi un procent nesemnificativ din masinile din Bucuresti.

Eu cred ca in vreo 1-2 ani vom avea probleme din ce in ce mai mari, nici macar acolo unde locuim nu vom mai avea cum si unde sa parcam, cu sau fara autorizatie de la primarie (apropo, daca nu pot sa-mi inchid locul platit, de ce dau banii?).Si sa vezi atunci, nici macar solutia domnului premier cu mersul cu tramvaiul nu va mai fi OK pentru ca va rezolva doar o parte din trafic, nicidecum parcarea (apropo de asta, ce frumos mergea dansul cu delegatia cand noi stateam de 10 ore pe Valea Prahovei, atunci de ce nu o fi mers cu trenul?!!)

Voi pe unde locuiti si cum rezolvati aceasta problema (fericiti sunteti cei fara de masina ;)) )? Gabi, tu ai vazut multe orase si zone ale lumii, cum rezolva lumea pe acolo lucrul asta?

PS. As merge cu RATB si Metrorex, sincer, am mers in trecut iar daca ar rezolva problema hotilor, cersetorilor si al inghesuielii infernale din orele de varf poate as mai merge, pana atunci……