Dau rar mai departe comunicari oficiale, dar ce am primit aici chiar merita, Manafu da semene ca se va intrece pe sine….:)

Ne pregatim pentru NetCamp 2010!

In perioada 6-8 decembrie, Evensys organizeaza cea de-a patra editie NetCamp, cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web. Seria de conferinte va fi precedata de un training pentru start-up-uri.

Life is a Pitch este o sesiune desfasurata pe 25 noiembrie 2010, la Bucharest Hubb, care este un bun prilej pentru cei interesati, si in special pentru participantii la Launch48 si VentureConnect, sa invete de la oameni cu experienta in prezentarea proiectelor online cum sa-si pregateasca ideile si sa atraga atentia asupra lor.

Editia din acest an desfasurata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel va fi cea mai ampla si mai complexa de pana acum. NetCamp va gazdui pe parcursul celor 3 zile, pe langa conferinte si alte activitati, o serie de 5 evenimente:

Launch48 – un eveniment inedit, organizat pentru al doilea an consecutiv in Romania, care isi propune sa creeze si sa lanseze proiecte web in 48 de ore. Launch48 2010 se va desfasura pe 6 si 7 decembrie, prezentarea finala a proiectelor fiind programata sa aiba loc pe 8 decembrie.

VentureConnect – (8 decembrie) un eveniment organizat in cadrul NetCamp in parteneriat cu firma de avocatura Biris-Goran care a lansat proiectul in 2010 cu scopul de a facilita contactul direct intre antreprenorii care deruleaza proiecte promitatoare in online si investitorii interesati de aceasta zona.

Start Up Now! – (8 decembrie) un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev – (8 decembrie) o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – (8 decembrie) o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

NetCamp 2010 este un eveniment organizat in parteneriat cu Nokia, Microsoft, Biris-Goran si Kaspersky Lab, avand sprijinul SeedMoney.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.netcamp.ro.

Spor la organizare