…. ca tot incepe campionatul….

Trei posturi pe blogul lui Gusti Roman mi-au atras atentia in ultimele zile. Daca in primele doua (aici si aici) vorbea despre activitatea USM, intr-o luare de pozitie de azi l-a facut sa intr-un mic schimb de replici cu Dorin Chiotea (ProSport).

Care ar fi concluziile mele:
In primul rand ca pe partea de print ideile si oamenii au trecut dintr-o parte in alta ca mingile de tenis. Lucru normal intr-o piata care d-abia de un an sau doi s-a consolidat. Din punctul asta de vedere, eu cred ca adevarul e undeva la fileu, adica la mijloc. Au fost idei noi in ambele tabere, si au fost preluate si de partea ‘adeversa’ de multe ori. Se intampla oridunde

In zona online, GSP (USM-ul condus de Gusti de fapt) este marele castigator. Au site-uri, lanseaza si relanseaza. Evident toate cu posibilitati de imbunatatire, cu idei mai bune sau mai putin bune, dar ei dau permanent senzatia ca se misca, si se dezvolta. Probabil vor ajunge la un moment dat sa-si vinda singuri reclama. La ProSport, e prea liniste, e prea molcom. Acolo e nevoie de ceva intiativa, de ceva miscare. Si atunci Dorin va putea totusi sa-si puna link catre un blog cand se cearta cu Gusti…..