Da ba, da-te dracu’ uite m-am ocpuat cu un baietas, merg la Bambu!

Asa a incept seara pentru mine intr-un taxi cu prea mult fum si sofer nervos vorbind tot timpul la telefon in drum spre Gala Internetics, da, ati ghicit, de la Club Bamboo.
Trafic mai lejer decat am crezut, in interior lume multa (parca mai multa ca anul trecut), venitlatie slaba de ma usturau deja ochii de la fum, muzica prea tare si lumini care-ti intrau in ochi. Deci sa tot faci networking (da’ e club smecher…)

Ca orice eveniment romanesc care se respecta s-a intarziat cam o 60 de minute fata de ora stabilita, iar festivitatea in sine a fost inceputa cu cateva microfonii si probe de sunet care au cam speriat audienta. Sarea si piperul au fost facute de Andreea, o frumoasa prezenta care impartea premiile si atragea toate privirile. Glume mai putin reusite, unii premianti cu ego prea mare, unii cu prezenta de spirit laudabila, si una peste alta, Webstyler all over 🙂

Ce mi-a placut

  • Campaniile Generatia A4 si Schimba Fontul au luat premii. Pentru curajul clientilor, pentru realizare, pentru tot, merita toata lauda. Ar fi meritat si mai multe premii, pe masura criticilor unora.
  • Au fost prezenti in sala inclusiv critici ferventi ai evenimentului. E mare lucru, si e semn ca Internetics mai are inca multe de spus.
  • Filmuletele realizate de catre Hostway care precedau decernarea unori premii. Umor mai mult sau mai putin reusit, dar idee buna
  • Andreea 🙂

Ce nu mi-a placut

  • Ideea de a face nominalizari dar fara castigatori la anumite sectiuni. Nu da bine, ceva trebuie schimbat la asta
  • Eficienta unor lucrari premiate imi scapa. Nu dupa eficienta alergam? Poate sunt eu rau.
  • 1-2 prosti de Bamboo care se invarteau acolo fara sa stie ce vor si de ce au venit. S-au prins prea tarziu ca nu sunt multe ‘puicute bune’ pe acolo…. (imi pare rau ca nu am apucat sa fac poze cu unul care arata exact scos de pe cocalari.com….)
  • Calitatea execrabila a sonorizarii din sala. Cat de greu poate sa fie mai oameni buni?

Una peste alta, manusa a fost aruncata concurentei in organizarea de premii pe zona online. Internetics a mai bifat o editie, parca mai inchegata decat altele. Departe de ce e in afara, la fel cum este si industria .ro insa….