kqrl2

Online business schoolVa povesteam zilele trecute despre Online Business School, unul din putinele proiecte online cu bani europeni si o resursa interesanta pentru a deprinde cateva tehnici de “conducere” folositoare atat antreprenorilor dar si managerilor de departamente corporate sau chiar celor experimentati in ale afacerilor…

Revin cu feedback asupra cursurilor ce pot fi accesate:
Aveti in primul rand disponibile si cursuri in limba romana si in engleza. Personal va recomand intai cursurile in romana si apoi sa “frunzariti” si variantele in engleza.
Cursurile de afaceri sunt categorisite in:

  • Marketing
  • Management
  • Leadership
  • Negociere
  • Vanzari
  • Comunicare
  • Resurse umane

Ca exemplu, in zona de marketing gasiti cursuri despre marketingul ca instrument, management de marketing, promovare in mijloace media, mixul de marketing (cei 4P) iar la vanzari comercializarea cu amanuntul, telesales (da stiu, toti uram asta dar in unele medii ramane eficient), simulare vanzari, deservirea clientilor, promovarea vanzarilor la punctul de desfacere, vanzarile Business-to-Business.
Evident nu am parcurs decat o mica parte din matriale pana acum, e de mentionat si ca poti urma 4 curusuri initial dupa care odata ce treci “examenele” fiecaruia dintre acestea poti urma mai departe cate un curs aditional.

Cateva elemente despre produs in sine: interfata site-ului este destul de bine facuta dar parca nu toate elementele sunt usor de gasit atunci cand intri prima data pe site. Cursurile sunt bine prezentate (bine, tehnicul din mine urla ca parca nu ar fi ales acest mix de tehnologii web dar aici putem discuta pana maine); insa, as recomanda dezvoltatorilor ca toate elemente sa functioneaze si pe Google Chrome.
Trecand peste aceste mici inadvertente va las sa va bucurati de materialele disponibile si va astept cu feedback, eu urmeaza sa trec pe la marketing, management si vanzari dupa care… mai vorbim…
Aveti mai multe detalii aici: www.bizschool.ro

FG8xD