FitYourBusiness
Intr-o zi de toamna 2003, ne-am adunat 4 oameni undeva langa WorldTradeCenter Bucuresti si am mers la Registrul Comertului (undeva langa Romexpo atunci) pentru a semna o padure intreaga taiata si facuta acte de inregistrare a unei firme.
Uitandu-ma inapoi, imi este clar ca atunci nu aveam habar ce ne asteapta, nu aveam experienta, dar eram entuziasti, aveam chef de munca si de succes, simteam ca scoala si societatea in care traim ne cam pacalesc daca asteptam ceva din partea lor….

Cateva zile mai tarziu, pe 14.11.2003 aveam o persoana juridica in fata noastra 🙂 , si incepeam aventura care de 5 ani ne ocupa un loc central in viata zi de zi. Sute de site-uri, 3 proiecte proprii lansate si 5 ani mai tarziu, am devenit mai experimentati, unii cu parul mai lung, altii cu burta ceva mai mare, dar toti inca aici in formula de start, mai maturi si decisi sa ‘ne iasa’…. (ii spuneam si lui Victor zilele trecute, suntem ani lumina si fata de anul trecut pe timpul asta, ce sa mai zic 5 ani…)

Au venit si au plecat multi, au fost perioade mai bune si perioade mai putin bune (unele proaste de tot, ce sa mai), dar una peste alta cand tragi linie a fost una din cele mai bune idei pe care le-am avut vreodata.
Celor care au facut parte din echipa si acum au plecat altundeva le transmit tot respectul, sper ca au ramas cu amintiri placute, iar celor ce vor veni… speram sa nu va dezamagim 😉

La multi ani FYB, multumim tuturor celor care ne incurajeaza, multumim tuturor clientilor, respect celor care ne mai musca de fund, mai mult sau mai putin gratuit.
Si tineti aproape, d-abia ce ne-am incalzit….;)