Actul 1: Cred ca de pe blogul lui lui Manafu am aflat de intentia Vodanet de a forma un ‘grup exclusivist din care pot face parte cei care activeaza deja pe Internet sau cei cu interese in industrie’ (bisericuta?, suna similar cu ‘Nu faceti site-uri cu necunoscuti’?).
Nu a prea inteles nimeni despre ce e vorba, prima editie a trecut, concluziile le aflati aici (daca intelegeti).

Actul 2: De la Orlando aflu (cu intarziere, acum vreo 3 zile, mea culpa) de meciul Acasa.ro – GoogleAdSense, soldat cu un 3-0 la masa verde pentru BigG si descalificarea Acasa.ro. Un simplu click aici si va lamuriti despre ce e vorba. Baietii de la Vodanet s-au crezut mai destepti decat baietii de la Google (sa fie parte a reorganizarii Acasa.ro si ca nou portal de Lifestyle & Entertainment, si a aducerii unui nou sef de proiect 😉 ?), si n-a fost chiar asa.

Deznodamant si concluzii:
– Dupa cum spune Ionut Oprea, ‘fondatorii clubului e-vangelist, prin care Vodanet incearca sa isi asume un rol de lider in industrie’, sunt banati de Google pentru o gainarie tip smecheras din clasa a 9-a cand face si el primul site in Word…
– Respirati adanc, ganditi putin si cred ca devine foarte usor de inteles ca .ro este o oglinda a oraganizarii si functionarii societatii romanesti cam la orice nivel, veti intelege muuuuuult mai usor de ce lucrurile in online-ul nostru arata ca in curtea scolii……
– Pentru cei cu afaceri in zona online: Nu e nimic pierdut: lucrurile se vor aseza intr-un final si aici, iar tot acest castel de carti de joc construit de cativa ‘mari’ ai online-ului romanesc se va prabusi, inlocuit fiind de jucatori care vor aduce un suflu nou in industrie si calitate pentru utilizatori. Doar putina rabdare mai trebuie…..