In primul rand, dfe ca aveti parte de zapada, fie ca nu, fie ca sunteti in familie fie pe partiile de ski va doresc Craciun Fericit.
In al doi-lea rand dar cel putin la fel de important, initiativa lui Dragos Spinu s-a bucurat de succes, si asa cum mi-am propus, iata rezultatele:

Am fost ieri la azilul de batrani de la Mironesti. Am fost cu 62 de pungi de produse, cate una pentru fiecare batran. O punga cu produse continea : o sticla de 2.5 litri de Mirinda, 1 cozonac, 1 cutie pate de ficat, 2-3 portocale, 4-5 banane, 7-8 mere, fursecuri, bomboane si eugenii. Pe langa aceste pungi am mai luat si 18 litri de ulei, 10 kilograme de zahar, 10 kilograme de orez si 36 de pungi de fidea. Pentru confirmare se poate suna la numarul de telefon de pe acest link: https://sas.mmssf.ro/servicii_furnizori.php?id=409 . Multumesc din suflet pentru ajutorul decisiv acordat, batraneii au fost foarte incantati, unii chiar au plans de fericire, vorbesc foarte serios, nu exagerez. Anexez si cateva poze legate de actiunea de azi. Iti doresc un Craciun fericit si luminat si un An Nou plin de impliniri si bucurii ! La multi ani !

Cu stima si recunostinta,
Dragos

Asta ca sa vedeti ca sustin cauze care chiar isi ating scopul 😉 Asta desi se putea sa contribui si mai mult, dar imi propun ca 2009 sa iasa si mai bine din acest punct de vedere…..
Imagini mai jos:

Cadouri de Craciun la azilul de batrani de la Mironesti.