• La primul WebClub de anul acesta se va vorbi despre antreprenori si proiecte noi. Intr-o noua locatie care poate ajuta mult piata, daca isi va atinge scopul.
    Pana atunci eu imi doresc sa aud cat mai curand primul om ‘cu vechime’ din .ro care sa recunoasca ca in 2008-2009 s-au aruncat mult prea multi bani pe proiecte ‘avioane’, fara nici un rezultat. Dar nu cred ca se va intampla asta, desi daca tragem linie proiectele relevante de pot numara pe degete (dar sunt proiecte bune, ce-i drept). Asta in conditiile in care oameni pe care-i apreciez mult au ramas pe afara pentru ca nu erau cu proiecte suficient de … sexy (la fel de adevarat, oameni care nu au stiut sa se vanda…)
  • Radu iar ofera informatii in cateva randuri cat altii in cateva carti. Cititi bine, eu am facut prin 2003 cam toate greselile de acolo 🙂 si ma oftic ca nu-l cunosteam pe Radu atunci sa-i mai cumpar o cafea din cand in cand, poate ardeam niste etape.

Bine, hai trei: Mi-a placut ce a a umblat acum 2-3 zile pe Twitter: “mai mult antreprenori decat proiecte in .ro”. Bine spus.