Bogdan Pencea mi-a adresat acum cateva zile o serie de intrebari legate de evolutia www.FloriLaBucuresti.ro inspirat probabil de ce nebunie a fost pe aici pe la noi (Vlad Stan a si vazut ultimele ramasite prin birou zilele trecute 😉 ).
Din raspunsurile mele a iesit articolul de azi din Business Magazin care prezinta cateva detalii despre activitatea noastra dar si o serie de cifre care sper sa vi se para interesante.

Si pentru ca am ramas dator in legatura cu 14 Februarie, si pentru ca tot se apropie 1 si 8 Martie, da, e adevarat, am vandut de peste 10 ori mai mult decat intr-o zi normala in restul anului. Comanda maxima a fost pentru ziua respectiva de 650 de lei, depasita deja pentru comenzile de 1 si 8 Martie, iar veniturile totale au depasit incasari de peste o luna de anul trecut (chiar si dupa ce am pus pe roate toata afacerea). As spune ca am avut primul examen serios pentru modelul nostru de business, si desi am avut mici probleme in organizare, (inerente atunci cand treci pentru prima data prin asa ceva), toti clientii au ramas multumiti. Poate cel mai important aspect de mentionat aici este ca procentul de clienti care revin pentru mai multe comenzi este din ce in ce mai mare, ceea ce arata in primul rand ca sunt multumiti de ceea ce le oferim, dar si ca din punctul de vedere al business-ului  noi suntem pe drumul cel bun.

Si va mai spun ceva, fiindca vad ca myKinda a preluat informatiile si a comentat ideile intr-un mod interesant, eu nu pot decat sa va confirm ca AdWords merge, si merge foarte bine daca ai rabdare si faci multe incercari. Desi multi se plang ca e un sistem slab (iar de partea cealalta publisherii nu fac inca multi bani), eu cred ca e un tool exceptional pentru cresterea afacerilor mici si medii. CTR-ul si conversiile obtinute dintr-o campanie bine facuta depasesc mult campanii mult mai agresive si costisitoare prin bannere. Deci puneti mana cititi tutoriale, cautati informatii si veti putea obtine rate de conversie extrem de incurajatoare, chiar si pe .ro