In Noiembrie 2007 aflam via Victor de biroul de presa Tuborg, un site care mi s-a parut genial pentru o corporatie si speram sa devina trend-setter pentru companiile romanesti. Laudat de toata lumea, site-ul avea distributie de continut, elemente de branding, ce sa mai, te invita sa scrii despre Tuborg, sa pui imagini cu sigle prin posturi de blog si asa mai departe. De-a dreptul web 2.0

Ieri, comunicatul de presa prin care era anuntata lansarea noului tuborg.ro a ajuns ieri si la multi bloggeri. Toate bune si frumoase, am avut la WebCamp un mic preview in cadrul prezentarii facute de Activision Marketing.
Site-ul care e acum live mi se pare insa un pas inapoi fata de Noiembrie. Nu tehnic, sunt convins ca tehnologiile din spate si munca depusa au fost impresionante.
Dar vremea acestor site-uri a trecut. Tuborg.ro pare acum mai ‘inchis’ ca niciodata, iti trebuie foarte multa rabdare pentru a vedea ceva pe site (ce sa mai zic de content distribution), plus ca grafica nu e perfecta, nici pe departe (daca tot incerci ceva de gen, atunci macar sa-ti iasa la calitatea www.stellaartois.com).
Si vin astfel si intreb, de ce nu un tuborg.ro pe modelul biroului de presa?