…si un scurt citat dintr-un interviu dat de mine ;), in DailyBusiness

Si pentru ca am mai fost intrebat: dap eSol Expert.IT si FYB au in spate aceleasi persoane. eSol este numele juridic (si sub numele asta am avut activitate de outsourcing destul de mult timp), ales din 2003 si care din motive administrative ramane inca valabil, iar FitYourBusiness (FYB) Romania este brandul de servicii web pe care-l promovam.
Gata, v-am lamurit 😉 ?

Raspunsurile mele la intrebari le aveti mai jos:

 • Care considerati ca sunt lucrurile bune si cele mai putin bune care s-au intamplat in blogosfera romaneasca in 2007?
  Cele mai importante evenimente pozitive sunt campaniile blogvertising si Dacia desfasurate pe o retea de bloguri. Au deschis drumul vanzarii de spatiu publicitar pe bloguri, iar viitoarele campanii (inca una tocmai a inceput) se vor raporta ceva timp la ele.
  As remarca si credibilitatea sporita pe care blogurile au capatat-o in ultimul an.
  La capitolul nerealizari una din probleme e reprezentata de lipsa unei retele organizate de bloggeri (se fac d-abia primii pasi) prin care blogurile ‘sa se vanda’.
 • Ce evolutie considerati ca va aduce 2008 blogosferei?
  Urmeaza probabil un an de consolidare a blogosferei:
  cresterea numarul de bloguri nu va mai fi atat de mare, si multe bloguri se vor inchide sau vor deveni inactive, pentru ca e o activitate care practicata ‘ca sa fie’ devine plictisitoare foarte repede. Un blogger de succes creste intr-o perioada de timp medie si lunga, iar pe termen scurt foarte multi renunta.
  Pe de alta parte, bloggerii cu vechime vor fi din ce in ce mai cautati si credibili
 • Care considerati ca sunt cele mai interesante activitati/proiecte care care au avut loc in 2007 in online-ul romanesc?
  Poate cel mai important aspect este intrarea unor investitori foarte importanti la Noegen si eJobs. E un semn de maturizare si consolidare a industriei. Evident, si venirea PayPal si Google in .ro sunt la fel de importante, dar si implementarea SATI (BRAT); ca proiecte (re)lansate, cel mai important dupa mine a fost aparitia si cresterea impresionanta a Trilulilu.ro.