Discutia despre AdSense s-a extins si pe alte bloguri, concluziile sunt relativ usor de tras…

Zoso e convins ca nu se vor face bani din AdSense, la fel si Sergiu Biris (de la Trilulilu chiar ca multi s-ar fi asteptat sa faca bani din AdSense la un moment dat).

Buddha e sigur ca nu stim sa facem bani din contextuala Google, Zvoner detaliaza de ce, iar Vivi subliniaza ca lipsesc investitorii (a se citi oameni cu bani, dispusi sa-i investeasca) din .ro

OK, deci vorba lui Costin, “Teoria ca teoria, toti suntem doxa de carte”. Perfect adevarat, e o industrie in care vorbim mult si facem putin, multi ne zic asta, deci trebuie sa fie un sambure de adevar si aici nu?
Si acestea fiind spuse: ce facem? Daca stim ce trebuie facut pentru a face bani din AdSense, de ce nu facem? De ce nu reusim sa atragem oameni pe site-uri pentru a-si promova afacerile (si eu de ce nu-i atrag pe mai multi sa-si faca site, vorba lui Iulian)?
Si da, unde sunt angel investor-ii, si de ce nu isi fac aparitia? Cum ii atragem? Vreunul dintre ei imi citeste blogul ;)? Daca da, un email cu motive pentru care nu ‘va bagati’ va fi apreciat ;)…..