Peste exact o saptamana vom avea tragerea la sorti pentru meciurile din partida pe care tricolorii o desfasoara la Sibiu.
Hanescu spera ca echipa sa dea 100% pe teren, teren care apropo nu e zgura, pentru ca nu ne permitem sa evoluam macar acasa avand toate avantajele. Comparati asta cu ce au facut japonezii cu noi in toamna de era sa picam in grupa a doua valorica, unde totul a fost pregatit la maxim, jucatori putin mai increzatori in forta lor sa fi avut …..
Andrei Pavel e putin surprins de Tsonga si evolutia lui, ramane de vazut cat de odihnit va fi (desi Andrei are dreptate, are si timp de recuperare, are si motivatie fiind la prima convocare in Cupa Davis). Pavelica e optimist insa din fire, spera la un rezultat bun.
Ca si anul trecut Forget indeamna la atentie si concetrare. Anul trecut insa nu am avut prea mari pretentii…..
Tsonga isi traieste in continuare visul, intre timp ajuns pe locul 18 in lume…

Spor la alergat dupa bilete, puneti pariu ca in ziua meciurilor vor fi bilete la speculanti in Sibiu? Asta dupa ce FRT inca nu a anuntat cand se pun biletele in vanzare, si oricum numarul lor este de undeva la 100-200 (da, o suta, doua sute, nu am scris gresit).

Noi sa fim sanatosi, ca poate alte meciuri le jucam in deplasare si le vedem mai usor la fata locului decat in Romania….