…desi Marius publicase inca de pe 7 Decembrie.

Veste care desi pare huge extraordinara, e de fapt un act de normalitate pentru o multinationala care-si cunoaste interesul, si incearca sa-si consolideze pozitia piete noi si in plina dezvoltare. Si sa nu uitam, dupa cum spunea si Orlando la o Toolbox, Yahoo isi trage cel mai mare trafic din Europa de Est din .ro, deci e absolut normala venirea.
De urmarit, e prima mutare importanta pe 2008 in industrie.

Later edit:ZF aduce noutati in domeniu, mi se pare interesant de punctat ca Yahoo ar putea deschide un centru de dezvoltare chiar in Romania(puineti pariu si Google va avea si el birou local in Romania din 2008), Deci, via ZF:

“Am avut o intalnire cu reprezentantii Yahoo!, care s-au aratat interesati de evolutia si tendintele pietei IT din Romania si de dimensiunea fortei de munca in specializarile automatica, informatica si calculatoare. Cred ca posibila intrare in Romania a Yahoo! nu va fi una punctuala, ci una de dimensiuni mai mari, pentru ca vor sa deschida in aceasta regiune a Europei un centru de cercetare si dezvoltare software”, a declarat Zoltan Somodi, secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor.