“Cand eram tanar” primele conferinte la care am ajuns au fost Digital Marketing Forum, PR Forum si inca 2-3 organizate de Evensys (daca va este mai simplu… de Cristi).
Am avut destule de retinut din prezentari, networking-ul m-a ajutat suficient de mult iar experienta altora de a vorbi in public a ajutat in multe ocazii (evident, meseria “se fura”).
In ultimii 1-2 ani recunosc ca nu am mai practicat acest sport, in general conferintele din Ro. mi s-au parut putin depasite avand in vedere ca deja ne stim cu totii in zona, contentul pare sa fie similar si de multe ori prea impanat cu self-promo deci nu am mai participat la…nimic.
Cristi a sesizat probabil acelasi lucru si isi doreste o noua provocare incepand cu 2013 organizand evenimente pentru specialisti (mai degraba decat entry-level), motiv pentru care nu e exclus ca anvergura acestor evenimente si mai ales continutul prezentat sa ne ofere multora dintre noi ocazia de a mai invata cate ceva si de a mai face o lista de to-do-uri…
Asadar va recomand sa consultati cu atentie agendele Digital Marketing Forum, eTravel Conference (eveniment de… eTurism sa-i spunem) si Mobile Conference, s-ar putea sa va fie folositor sa ne vedem pe acolo….
Un comunicat ceva mai oficial gasiti aici.