Atat Orlando cat si Roby anunta triumfator ca site-ul care a nascut cele mai mari controverse in .ro la final de 2007 si incepul de 2008 a ajuns pe locul 1 in trafic.ro, devansand, pe cine credeti, GSP-ul lui Gusti Roman. Moment in care Robi arunca putine sageti catre ‘tabara adversa’.
Pe mine ma distreaza ca toate aceste lucruri au loc intr-un ‘loc public’ numit trafic.ro, pe care toata lumea il uraste dar nimeni nu il paraseste. E bun cand esti in fata, e rau cand nu, si pana la urma din cate se pare rau cu rau dar mai rau fara rau.
E de mentionat aici ca toata aceasta lupta se duce in absenta unor nume mari din .ro (si .com) care sunt monitorizati doar prin SATI.

Propun ca si BRAT sa faca o pagina cu topuri, cred ca distractia ar creste la cote maxime daca am avea 2 numere 1, si pe SATI, si pe trafic.ro. Plus ca daca cineva isi mai aduce aminte de top100.ro, cine stie….poate facem si un podium cu numere 1…, pentru ca cel putin moment e evident ca studii demografice, stastici private sau alte cele nu sunt nici pe jumate la fel de fun (si folositoare)

PS. Evensys a inceput comunicarea pentru DigitalForum 2008. Va mai aduceti aminte de DMF2007? Sa ridice mana cei care sunt cu impresia ca suntem cam in acelasi loc in care eram si atunci, doar ca ne laudam cu niste bani mai multi ‘scursi’ pe online ….