Am avut si eu ocazia astazi sa urmaresc circul mediatic de luni seara de la National TV in care au fost implicati Cornel Nistorescu si Gigi Becali. M-am bucurat ca pentru prima data un om al presei a avut curajul sa acuze direct colegi de breasla pentru modul in care Gigi Becali a fost ridicat la rang de politician de viitor al Romaniei. Nu ma intelegeti gersit, nu consider ca Nistorescu este un sfant, nu consider ca nu are defecte sau ca este detinatorul adevarului absolut.

Dar faptul ca a avut curajul sa afirme ca Becali este un produs 100% media, ca dintr-un simplu speculant Becali a fost transformat in mare om de afaceri si politician de viitor chiar de catre cei care acum se lamenteaza de cat de votat este Becali si cat de mult dauneaza sportului, acest fapt este de laudat si de apreciat.

Daca gestul lui Nistorescu ar fi urmat si de alti oameni de presa care sa spuna acelasi lucru, poate ca Romania ar mai face un pas spre normalitate. Pana atunci insa, vom continua sa ne minunam de marele Gigi care plateste facturile infractorilor, marele Gigi care ne invata pe toti cine e hahalera si zdreanta si cine nu, si tot asa…Desteapta-te Romane… si culca-te la loc…