Ca la Iasi se fac conferinte bune de ceva timp nu mai e un secret pentru nimeni.
Azi inca o dovada, de la Ciprian Gavriliu:
Asadar avem Clubul Oameni din Online care organizeaza la Iasi in 7 Martie 2009 Career Day, un eveniment pentru studentii si tinerii care isi doresc o cariera in domeniul Internetului.

Citam din comunicat si spune asa… “Desi industria online din Romania este inca la inceput si firava, se resimte nevoia unui cadru educational care sa ajute la formarea viitoarelor generatii de profesionisti. Am dorit sa oferim prin Career Day repere si solutii concrete tinerilor pasionati care vor o cariera in online. Participantii vor avea acces la peste 5 ore cu informatii, puncte de vedere, idei si sfaturi venite din partea unor profesionisti cu experienta. Dorim sa incurajam si dezbaterile deschise si aprinse in care sa aflam mai multe din problemele pe care cei aflati la inceput le au si cum pot fi ele rezolvate.
Pe termen mediu si in masura in care vor exista solicitari, ne dorim sa realizam noi editii si in alte centre universitare importante precum Cluj, Timisoara sau Bucuresti. Aparitia a cat mai multor initiative care sa sprijine educatia specifica in randul tinerilor se va reflecta direct intr-o crestere sanatoasa a industriei de online din Romania.”

Participarea la eveniment este gratuita insa necesita o inregistrare prealabila la adresa: https://www.careerday.oamenidinonline.com/. Eu v-as recomanda sa ajungeti prin zona.