Imobiliare Rezidentiale‘Imobiliarele’ sunt poate cea mai discutata industrie in Romania. Alaturi de taxa auto nu cred sa treaca zi de ceva luni incoace sa nu apara un articol sau o stire despre aceasta zona in care Romania are mult de recuperat din toate punctele de vedere. Si una din temele cele mai la moda sunt constructiile de apartamente noi in Bucuresti, acolo unde fara indoiala cererea este cea mai mare, in conditiile in care cel putin 15 ani dupa ’89 nu s-a construit mai nimic in schimb populatia a crescut vertiginos…
Efect al cresterii pietei, din 2007 au aparut si din ce in ce mai multe expozitii si targuri cu vanzare care ataca exact acest segment al vanzarii de ansambluri rezidentiale pentru (aproape) toate buzunarele in Bucuresti dar si in localitatile apropiate. Condominium si tIMOn sunt printre evenimentele importante, lista insa poate continua.

La Imobiliare-Rezidentiale.ro ne propunem ca incepand din aceasta saptamana, cu ocazia desfasurarii primei editii Condominium pe 2008 sa fim si mai aproape de dezvoltatori si agentii dar si de potentialii clienti ai acestora. Vom aduce prima data blogosfera alaturi de piata imobiliara prin reportaje de la manifestare prin blogul nostru, prin interviuri, prin galerii foto si informatii real-time. O sa fie foarte interesant sa vedem reactia celor din industrie fata de zona online, si mai ales fata de bloguri, despre care sunt interesat sa aflu cate si ce stiu. Si odata ce facem asta, va dam si voua posibilitatea sa va faceti auziti de catre ei. Comentariile pe care le veti posta in legatura cu evenimentele vor fi transmise mai departe si pe cat posibil vor primi raspuns din partea celor carora li se adreseaza.

Deci… blogging printre blocuri (noi). Tineti aproape.