blogariasmaller.jpgDrum de o ora si jumatate din Bucuresti pana la destinatie (Doamne cat de urat e Bucurestiul in sud), conditii bune la hotel, vreme buna. Cam asa s-a prezentat decorul pentru prima zi a Blogaria, evenimentul organizat de Neogen pentru a socializa cu blogosfera (unii ar zice pentru a convinge bloggerii sa nu ii mai injure pe oriunde apuca).

Ocazie buna pentru multi de a avea mancare si bautura pe gratis, discutii mai mult sau mai putin relevante (dupa muuulta bautura) dar si ceva interesante venite de la boggeri.

On the serios side, Calin Fusu, Noro si Andras si Ana au prezentat ceva idei de dezvoltare a Neogen ca hub pentru contentul romanesc (mai ales din zona blogosferei), ramane de vazut cat de folositor/interesant va fi acest content, pentru ca daca te uiti pe 90% din blogosfera de la noi nu prea ai ce alege.
Oricum, visul Neogen ramane ca o pagina personalizata Neogen sa devina un fel de homepage pentru cati mai multi internauti romani. Poate le va iesi, poate ca nu.

On the funny side, multe ‘copilarisme’ prin zona, mai ales dupa cateva beri / pahare de vin / vodca etc. inclusiv aventuri … fiziologice prin piscina, ca doar suntem romani, si trebuie sa ne tina minte oamenii…..

A doua zi se anunta mai calma, si evident de luni 90% din bloggeri se vor intoarce la a se injura unii pe altii prin posturi. Revenim…..