In toata media romaneasca avem pipite. De toate ‘culorile’ din toate zonele tarii, toate aciuate fie pe langa vreun bogatas fie pe langa vreun ‘jmecheras’ care stie sa le tina pe prima pagina a ziarelor si in tot felul de emisiuni. Se duc ‘pe fundul’ lor milioane de euro in hartie de tipar, salarii de pseudo-reporteri si timpi de emisie in fiecare luna. Cica asa se face rating.

In toata media romaneasca avem si manelisti. De o culoare preponderenta, (ok, numiti-ma rasist), canta infect si jignesc inteligenta acelei parti din Romania care nu-i asculta. Iar pe cei care-i asculta ii scufunda incet intr-o mare de prostie si ignoranta. Si aici se scurg multi bani, de multe ori de culoarea manelistului (ok, din nou, numiti-ma rasist). Si asa cica se face rating.

La orice televiziune avem criminali, violatori si tot felul de scursuri care ajung vedete de o zi dupa faptele abominabile pe care le fac. Se fac jurnale intreegi dupa ei, se comenteaza, vecinii isi dau cu parerea, reporterii scot materiale de multe ori penibile. Asta cica-i rating adevarat, viata la tv nu alta.

Ascunsi undeva prin pagina nu stiu cat, mai in spate ca pagina 5 evident, si in jurnale dupa 2-3 interventii cu Jiji avem si campionii mondiali. Din ce in ce mai putini. Si pe care-i tratam din ce in ce mai rau. Cu ei nu facem transmisii in direct, ca nu avem milioane de euro, deja i-am cheltuit mai devreme…. Cu ei facem 2-3 interviuri dupa o mare victorie, si poate reusim sa bagam in reportaj vreo 2-3 materiale de pe YouTube (mare inventie domn’le).
De ei ne cam batem joc si ii uitam pana la vreo aniversare sau cine stie ce eveniment la care da bine sa-i intrebam cate ceva.
Nu de alta, dar suntem prea saraci sa ne cinstim campionii, o veni si vremea lor cand ne-o fi mai bine.

Lucian Bute a mai cucerit un titlu in aceasta noapte. Nedifuzat in direct de nici o televiziune. De ce? Pentru ca suntem saraci, pentru ca am cheltuit deja milioanele de euro pe emisiuni si show-uri de 2 lei, si cica la asta nu se face rating (pentru ca nu apare Jiji). Somn usor Romania, BRAVO LUCIAN BUTE, LA MAI MARE.