kqrl2

“Operationalul” reprezinta unul din cei mai mari dusmani ai unui startup. Este un mare consumator de timp si resurse, dar si distrage atentia de la cele mai importante aspecte ale unui startup: dezvoltarea permanenta si forta vanzarilor.
Despre operational putem vorbi ore intregi, dar e important de retinut pentru orice incepator in ale afacerilor ca putini dintre “noi” suntem manageri si antreprenori in acelasi timp. Daca majoritatea stim sa visam frumos si sa dezvoltam produse cu potential, calitatile manageriale prea putin dezvoltate ne impiedica sa administram corect, mai ales o afacere.

Una dintre componentele importate ale cursurilor de pe BizSchool.ro o reprezinta sectiunea de management; o lista lunga de cursuri stau la dispozitia celor intersati pentru a se pune la punct cu elemente de baza intr-ale managementului, de la managementul echipei pana la monitorizarea activitatilor zilnice sau studii de impact ale masurilor de dezvoltare. As completa lista de resurse pe care o recomand si cu sectiunea de leadership (cursuri in limba engleza majoritar), unde puteti gasi informatii interesante despre cum va puteti afirma ca leaderi in interiorul si exteriorul organizatiei.

Structura cursurilor este bine gandita astfel incat asimilarea informatiilor sa nu fie dificila (atentie la aspectele tehince ale site-ului, recomand IE pentru un browsing optim), dar aveti nevoie sa alocati perioade de timp legate (si nu mereu scurte) pentru o eficienta maxima a invatarii.
Sunt deja mii de absolventi ai Online Business School si proiectul se apropie de sfarsit. Tot ce trebuie sa faceți pentru a participa este sa va înscrieți cat mai repede aici.
Pentru cei ce accesati deja platforma va intreb care curs din cele de management vi s-a parut de maxim interes si va invit sa-l comentam.

Programul Online Business School este parte a proiectului Îmbunatatirea competitivitatii întreprinderilor mici si mijlocii prin antreprenoriat durabil (ICIMM) ,initiat de consortiul de companii Romtelecom (prin divizia dedicata segmentului business – Romtelecom Business Solutions), Blue Point IT Solutions si OTE Academy.
Mai multe detalii cu privire la proiect si cursuri sunt disponibile pe www.bizschool.ro.

FG8xD
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Investeste în oameni!