Catalin Tolontan anunta (evidentiind reusita unui ziarist sportiv) numirea lui Costi Mocanu in fruntea PRO TV, Orlando, fiind ‘in zona’ prezinta sec inaintarea lui Adrian Sarbu ca director operational la CME, unul de oamenii de afaceri (si media) cei mai de succes din Romania, care a reusit sa-si lase amprenta cam oriunde a fost.

Despre Costi Mocanu, in afara de comanetariile live ale meciurilor Champions League si o mica ‘ciocnire’ intre mine si el prin email acum cativa ani nu va pot spune prea multe direct. Stresat de formatul mult prea tabloidizat al stirilor sportive ProTV de atunci dar si promovarea unor non-valori de gen Becali i-am scris lui Costi si i-am adus aminte ca in afara de fotbal exista si alte sporturi. Raspunsul a venit, nu a fost din cele mai dragute, si m-a convins ca televiziunea in ziua de azi nu inseamna valoare, echidistanta, etc. ci doar rating, rating, rating.
Dar asta nu-i sterge in nici un fel performantele facute, e un bun conducator, divizia de sport a PRO TV avand rezultate din ce in ce mai bune in ultimii ani, desi formatul a ramas la fel. Unde mai pui ca se aude ca ProTV va prelua dupa EURO meciurile nationalei de fotbal, negocierile fiind intense in aceasta perioada.
Una peste alta, felicitari!

Un articol si material video interesat in ZF astazi, iar alte comentarii vor curge in zilele si saptamanile ce urmeaza…..